2012. november 28., szerda

" A szerelem a legfurcsább,leglogikátlanabb dolog a világon"


Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?

"Végül is nem a változásoktól szakad meg az ember szíve, hanem a megszokott apróságoktól "


"Négy perc általában alig valamire elegendő - ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?
A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a JFK repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még soha nem találkozott.
Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól - Hadley-é pedig a 18A-ra.A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól a családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőz arról, hogy az igaz szerelem akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá."


Pont jókor került a kezembe ez a könyv,üdítő, könnyed és mégis elgondolkodtató történet. Néhol szomorú, néhol vidám, de mégis szívesen lettem volna Hadley helyébe :) Csak szuperlatívuszokba tudok beszélni erről a könyvről. Az egyetlen negatívuma hogy hamar vége lett, az ilyen könyveknek kéne 500 oldalasnak lennie :D

Az biztos, hogy még párszor a kezembe fogom venni. Ajánlom azoknak, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak,garantáltan megkapják ettől a könyvtől.



"Lehetséges, hogy az ember nem tudja, hogy mi a zsánere- hogy azt se tudja hogy van zsánere-,amíg hirtelen szembe nem találja magát vele? "


A könyvet köszönöm a Maxim Kiadónak!

Kiadó: Maxim,2012
Értékelés:5/5*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése