2017. július 2., vasárnap

S.K. Tremayne: Fagyos ikrek




"Sarah ​egyik lánya meghalt. De vajon biztosan tudhatja e, melyik? A Fagyos ikrek lenyűgöző pszichothriller, fordulatokban bővelkedő cselekménnyel. 
Egy évvel azután, hogy az egyik egypetéjű ikerlányuk, Lydia balesetben meghalt, Angus és Sarah Moorcroft a férfi nagyanyjától örökölt kis skót szigetre költözik abban a reményben, hogy sikerült helyrehozni az életüket.
Ám amikor az életben maradt lányuk, Kirstie azt állítja, tévedtek, és ő valójában Lydia, a házaspár világa ismét romokban hever. Ahogy közelít a tél, Angusnak el kell mennie a szigetről dolgozni. Sarah magányos, és Kirstie (vagy Lydia?) egyre zaklatottabban viselkedik. Amikor anya és lánya egy hatalmas viharban a szigeten reked, az asszonyra rátörnek a múlt emlékei. Mi is történt valójában azon a végzetes estén, amikor meghalt az egyik lánya?"

A hangulata magával ragadott és gyorsan haladtam az olvasásával, viszont néhol számomra kicsit zavaros volt. Legfőképp az volt kusza, hogy mi történt az ikrekkel, az egyikük meghalt, de vajon melyikük és mi a valóság. A legvégén kapunk rá választ, de mégis maradt bennem egy kis elégedetlenség.


Értékelés: 5/3
Kiadó: Gabo, 2015
Fordította: Dobos Lídia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése