2017. június 8., csütörtök

Te és én, mindörökre

"Lily Harper élete örökre megváltozik a 25. születésnapján. A lány első tennivalója aznap reggel, hogy felbontsa az imádott, elhunyt édesanyjától kapott levelet. Évek óta mindig várja őt egy előre megírt szülinapi levél, de ez most az utolsó. A boríték egy különleges ajándékot rejt: azt a karkötőt, amelyet Lily édesanyja még az első szerelmétől kapott. Vajon ki a férfi? És miért fontos, hogy Lily megörökölje ezt a látszólag egyszerű ékszert? 
A nap egy másik bombameglepetéssel folytatódik. Lily megismerkedik Eddie Tesslerrel, az elképesztően sármos és híres színésszel. Vigyázat, a hapsi életben még szexibb, mint a filmvásznon! És a nap még nem ér véget…"

Olvastam már az írónőtől és gondoltam, hogy ez is egy könnyed, szórakoztató történet lesz, de valahogy ez az új regénye nekem nem jött be.
A könyv közepe fele kaptam el a fonalat és kezdtem haladni a történettel, addig csak rakosgattam ide-oda és pár oldalakat tudtam csak olvasni. A közepétől már kicsit gördülékenyebb volt, de valahogy nem lett kedvenc és nem adott sokat.


Kiadó: Lettero, 2017
Fordította: Béresi Csilla
Értékelés: 5/2

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése