2017. február 21., kedd

Vér a véremből

Harlan Coben: Vér a véremből


"Elég ​egy váratlan hajnali telefonhívás és egy rég nem hallott a hang a vonal másik végén, hogy Myron Bolitar, a keményöklű játékosügynök ismét egy első ránézésre megoldhatatlan rejtély kellős közepén találja magát. Nyolc éve, hogy utoljára találkozott a gyönyörű Terese Collinsszal, aki most arra kéri, utazzon Párizsba. Myron sejti, hogy nem csupán egy romantikus randevú várja a szerelem városában, ám amikor a repülőtérre érve rendőrök fogadják, majd hamarosan kiderül, hogy Terese az első számú gyanúsítottja egy gyilkosságnak, úgy érzi, zsákutcába került. Nem ismeri sem a nyelvet, sem a szokásokat, így aligha tud bármit is kinyomozni. De mielőtt alaposabban végiggondolhatná a helyzetet, történik valami, ami új megvilágításba helyezi az ügyet…"

Beszippantott ez a könyv elég rendesen, nemhiába a kedvenc írómról van szó. Bár ennek ellenére van 1-2 olyan könyve ami annyira nem jött be, de szerencsére ez a könyve megfogott első pillanattól kezdve.
Elkezdtem olvasni és egyből lement 100 oldal. Nem egy könnyed krimi volt és nem gondoltam, hogy végül a terrorizmus lesz a fő szál, ez eléggé meglepett, de ahogy kinyomozták végül az követhető volt és gondolkodásra sarkalt, hogy vajon mi lesz a vége.
Egyszóval egy jó krimit kaptam ismét és most sem kellett csalódnom.


Értékelés: 5/4
Kiadó: Jaffa
Kiadás éve: 2011

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése