2017. február 20., hétfő

Asylum 2.0

Madeleine Roux: Sanctum - A rejtélyes társulat 

"Dan, ​Abby és Jordan olyan dolgokat élt át a New Hampshire Egyetem nyári táborában, ami egy életre szóló traumát jelentett mindhármuknak. Ez az élmény rányomja bélyegét Abby és Dan kibontakozó szerelmére is. Mindannyian próbálnak túljutni a gyötrelmes emlékeken, de a múlt még mindig kísérti őket. Bármennyire is szeretnének továbblépni, rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, és valaki eltökélten igyekszik fenntartani bennük a rettegést azzal, hogy titokzatos fotókat küld nekik egykori vándorcirkuszi jelenetekről. Úgy tűnik, az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak a nyomasztó érzéseiktől, ha visszatérnek Camfordba, a New Hampshire Egyetemre, és feltárják a Brookline elmegyógyintézet múltját, valamint magyarázatot találnak Daniel Crowford igazgató őrült kísérleteire.
Megérkezésük után rádöbbennek, hogy a fotók létező helyszíneket ábrázolnak, sőt, az egyetemi kampusz területén hosszú évek óta most először állítanak fel egy hasonló vándorcirkuszt. Dan és barátai saját maguk fedezik fel a várost – elhagyatott házakban rejtett titkok után kutatva. De az intézet félelmetes múltja sokkal több szálhoz elvezet, mint azt gondolnák. És ez még csak a borzalmak kezdete…"


Íme lássuk akkor az Asylum trilógia második részét. Talán még jobb volt, mint az első, gondoltam, ahogy elkezdtem olvasni, de aztán a vége felé nekem valahogy lelaposodott a történet.
Itt már jó néhány kérdésre választ kaphattunk, hogy mi miért van és mik azok a fura dolgok ami a főszereplőkkel történik.
Ha nem lennék érdeklődő és kíváncsi természet, itt, ezzel a könyvel abba is hagynám ezt a történetet, de ha már idáig eljutottam elolvasom a harmadik részt is, amint kiadják



Értékelés: 5/4
Kiadó: Maxim
Kiadás éve: 2016

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése