2014. szeptember 10., szerda

Lola és a szomszéd srác


22315275Lola Nolan, a szárnypróbálgató divattervező nem híve a divatkövetésnek. Ő jelmezeket alkot. Minél ütősebb a szerelése – minél sziporkázóbb, furább és vadabb –, annál jobb. De bármennyire hajmeresztő is a stílusa, Lola imádja a szüleit, tűzbe menne a barátnőjéért, és merész terveket szövöget a jövőről. Szóval minden tök tuti (a dögös rocker fiúját is beleértve), amíg vissza nem költöznek a környékre a rémes/utálatos Bell ikrek: Calliope és Cricket.
Miután Cricket – a tehetséges feltaláló –,ikernővére árnyékából kilépve, ismét része lesz Lola életének, a lány rákényszerül, hogy végre tudomásul vegye az érzéseket, amiket időtlen idők óta táplál a szomszéd srác iránt.


Ez a történet az egyik kedvenc könyvem az Anna és a francia csók folytatása, tulajdonképpen nem is igazi folytatás hiszen ez egy különálló történet. Viszont 1-2 szereplő visszaköszön ebben a történetben is nagy örömömre.
Lola egy nem mindennapi lány, már a feltűnő öltözködésével felhívja a figyelmet és a különc viselkedése ellenére szerethető karakter. A barátja, Max számomra nagyon unszimpatikus figura volt,szerencsére nem sokáig volt benne a történetbe. Cricket Bellt viszont nem lehet nem szeretni.
A borító nekem annyira nem nyerte el a tetszésem, meg lehet szokni, de alkothattak volna valami jobbat szerintem.
Összegezve ajánlom mindenkinek aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

"Vannak emberek az életben, akiken nem tudjuk túltenni magunkat."

"Az ember szomorkodhat és örülhet egyszerre." 

Kiadó: Könyvmolyképző,2014
Oldalszám: 336
Értékelés 5/5


Nemrég megjelent angolul a folytatás is,remélem minél előbb olvashatjuk magyarul is.  
Stephanie Perkins: Isla and the Happily Ever After

9627755

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése