2013. január 13., vasárnap



Sophie Kinsella: Segítség,kísértet!


"Amikor Larát egy nap felkeresi nagymamája nővérének szelleme, a húszas éveiben járó vagány csaj egy pillanatra úgy érzi: megtébolyodott. Semmilyen racionális magyarázatot nem talál a történtekre, azt pedig mégsem érzi normálisnak, hogy egy kísértettel társalogjon. Sadie néni szelleme azonban nem foglalkozik Lara aggályaival, fontos feladatot bíz rá: meg kell keresnie rég elveszett nyakláncát, különben soha nem lelhet végső nyugalmat.
Pedig szegény Larának a folyton zsizsegő Sadie néni nélkül is megvan a maga baja: nemrégiben indított üzleti vállalkozása máris a csőd szélén áll, egykoron a legjobb barátnőjének tartott üzlettársa mindent hátrahagyva meglépett Goába, ráadásul élete szerelme mindenféle indoklás nélkül szakít vele! 
Az eleinte nem kívánt barátság, azonban mind kedvesebbé válik Lara számára, és ahogy egyre több időt tölt a kísértet-nénikével, úgy válik mind izgalmasabbá az élete…"


Majdnem azt kaptam, amit vártam ettől a könyvtől. Számomra Kinsella könyvei könnyedek, olvasmányosak.  Ez a történet viszont nehezen kezdődött, de végül aztán egyre jobban lekötött. Elég érdekes témát választott az írónő és próbálta ezt az egész kísértet témát viccesen tálalni. Ami valamennyire sikerült is neki. Nem olyan rossz ez a  könyv, egy délután alatt el lehet olvasni. Szóval, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik nyugodtan vegye kezébe ezt a könyvet vagy az írónő egy másik könyvét.


Értékelés: 5/3,5
Kiadó: Kelly,2011

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése