2014. december 10., szerda

Sherry Gammon: Hihetetlen

 

"Három év telt el azóta, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. A híresztelések szerint apjuk, Harry Dreser meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során; de persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját."


Ez nagyon nem az én könyvem volt. Valahogy a végére az az érzésem volt, hogy túl sok mindent akart beleírni az írónő. A főszereplő Lilah a könyv elejétől kezdve idegesített, túl rámenős volt, szerencsére a történet vége felé enyhült felé az ellenszenvem és el lehetett viselni. A könyv legfőképp róla és az apja bosszújáról szól, természetesen a szerelmi szál sem maradhatott ki a történetből.
Ez a könyv a Szerethetetlen folytatása,de valahogy arra a könyvre szívesebben emlékszek vissza (azt hiszem újra kell olvasnom...)
A borítóját viszont imádom és hű a történethez is.
 
Kiadó: Maxim, 2014
Fordította: Kocsis Anikó
Értékelés: 5/3.5

A könyvet köszönöm a Maxim kiadónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése